Първа лигаСлавияТОПФутбол

Венци Стефанов: Кашай се справяше за „2+“, а Борбалан може да получи „3-„

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред „Спортал“ назначението на Станислав Тодоров за шеф на Съдийската комисия към Българския футболен съюз.

„Тодоров беше добър съдия и се надявам да се покаже и като добър съдийски началник. Президентът Георги Иванов правилно казва, че ако не се справят, ще има още промени. Това е правилният начин – който не се справя със задълженията си, да затвори вратата от външната страна.

profittips-the best football tips

За да предприеме тези промени, Георги Иванов е видял проблем. Кашай се справяше за „2+“, а Борбалан беше малко по-добре от него – може да получи „3-„. Това са оценки по шестобалната система. Съдиите и съдийският шеф да мислят за играта и за справедливостта на терена.

Между другото, на мача със Северна Ирландия в Пловдив видях един съдия, който ако свири в нашето първенство, ще бъде линчуван бързо. Линчуван е меко казано.

Показваше картончета на нашите за най-малкото, а за гостите спести на няколко пъти. Не ми хареса съдийството на този грък. За мен националният отбор на България трябва да играе в провинцията само при форсмажорни обстоятелства.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker