СлавияФутбол

Венци Стефанов отложи пресконференцията за по-късна дата

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отложи пресконференцията си в „Пресклуб България“, която бе обявена в петък и насрочена за днес. Според информацията от домакините на събитието, брифингът ще се проведе на по-късна дата.

Той бе гост в неделното предаване по БНТ „Арена спорт“, където коментира ситуацията в най-стария столичен клуб и актуални теми от българския футбол, свързани най-вече със Спартак Варна и Локомотив Пловдив – оттеглянето на Павлин Николов и Христо Крушарски.

Стефанов се закани да не бъдат допускани повече някои фенове на стадиона плакатите, които изразиха недоволството си срещу него в последните два мача.

profittips-the best football tips

„Венци не е Славия. С моите колеги сме се постарали Славия да има някаква сигурност и независимост. И да хвърляш камъни и да вдигаш плакати – няма да продължава така. Имаме 10 000 лева глоба от последния мач – повече няма да го допусна това.

Ако трябва, ще наема фирма да контролира неща. Даваме парите си за клуба. Славия има собственост, след нас Славия няма да е сираче, няма да го подхвърлят общини“, заяви пред „Арена спорт“ Стефанов.

Той коментира още веднъж и мълчанието си с треньора на „белите“ Златомир Загорчич, който заяви наскоро, че не чувства подкрепа от ръководството: 

„Никога не съм правил аз селекцията. Преди две седмици той освободи Мартин Сораков. Думата за играчите е на треньора. Ако аз правя селекцията, ще има поне десет души от нашата школа. Само това може да ви говори, че аз не правя селекцията.

Искам нашите деца да имаш шанс. Миналата седмица играхме с отбор, който е дал на България големи футболисти, не видях българин там. Това ли искат да се случи със Славия? Не, моля ви се. В Славия има условия, заплати, всичко е точно. Нека всеки гледа работата си. Някой път чувам, че тревата не била хубава, два дни се беше развалила помпата… Поне досега не е имало треньор в Славия, който да се е оплаквал от базата или от условията на стадиона“, каза още босът на Славия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker