Първа лигаФутбол

Веселин Великов: Надявам се, че и в мач на Лудогорец и ЦСКА няма да зачетат такъв гол

Старши треньорът на Хебър Веселин Великов направи интересно изказване по повод отмения гол на неговия отбор в днешния мач срещу Локомотив София. В 39-ата минута Александър Любенов и Набил Макни влязоха във въздушно единоборство в малкото наказателно поле. Вратарят на Локомотив изпусна топка, от което се възползва нападателят, който вкара топката в мрежата.

Станимир Тренчев, който бе ВАР съдия посочи на главния Мартин Великов да преразгледа ситуацията. Попадението не бе зачетено, тъй като той прецени, че нападателят е извършил нарушение. 

„Ако не ни бяха отменили гола, мачът отиваше в друга посока. Аз го гледах, това е контактен спорт. Надявам се, ако е в мач на Лудогорец и ЦСКА, също да не го зачетат“, заяви Великов минути след мача в столичния квартал „Надежда“.

profittips-the best football tips

„Както можехме да победим ние, така и те можеха да победят. Трябва да работим, за да не се получава повече така. Няма как да допускаме противникът два пъти да излезе сам срещу нашия вратар.

„Искахме повече в този мач, но е недопустимо Локомотив да излезе два пъти сам срещу вратаря. Само аматьорски отбор може да го допусне и се надявам ние повече да не го допускаме“, допълни Веселин Великов.

„Ще трябва да работим на тренировки, за да не допускаме пак такива грешки. Най-много ни пречи, че не играем в Пазарджик. Ако бяхме играли 5 домакинства в Пазарджик, щяхме да имаме поне още 3-4 точки и да сме по-високо“, откровен бе Великов.

„Да се надяваме, ще е трудно, но ръководството прави всичко, за да може да домакинстваме в Пазарджик“, надява се той стадион „Георги Бенковски“ да е готов за домакинството срещу Ботев Враца.

„Обещали са ни, нямаме нищо подписано черно на бяло и се надяваме да си изпълнят обещанието“, каза той относно това, дали през втория полусезон съперниците на Хебър, които му „гостуваха“ на своите стадиони, ще му бъдат домакини в Пазарджик.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker