Левски (София)Първа лигаФутбол

ВИДЕО: Александър Колев: Искам да благодаря на феновете, че във всеки мач се чувстваме като домакини

Нападателят на Левски Александър Колев коментира победата на „сините“ над Славия в мач от деветия кръг на Първа Лига.

„Знаехме от началото на седмицата, че този мач ще е труден. Левски играе трудно тук на „Овча Купел“. Не започнахме добре мача. Бяхме неориентирани и закъснявахме с пресата. После се окопитихме и показахме добро лице. Отбелязахме гол във важен момент.

Славия натисна малко през второто полувреме, което е нормално. Ние имахме своите възможности и можехме да вкараме втори гол на контраатака.

Важни са трите точки в такъв мач, защото тук трудно се играе. Старши треньорът каза, че успехът е важен за нас“, заяви Колев.

profittips-the best football tips

„След всеки мач ми се задава този въпрос за взаимодействието с Мустафа Сангаре. Мисля, че в последните два-три мача направихме добри комбинации, днес се намерихме на няколко пъти, получава ни се играта с него. То е ясно, че не можем да вкараме голове във всеки мач. Важно е да върви отборът“, отговори той.

profittips-the best football tips

„Ние сме Левски и играем във всеки мач за победа. Съвсем нормално е да гоним първото място. Целите и амбициите са високи. Имаме добър и сплотен отбор. Аз съм отборен играч и гледам отборът да върви пред мен.

И днес, и с Хебър спечелихме трудни мачове, но никой няма да си спомни след няколко месеца кой как е играл, а ще си каже, че сме взели един труден мач на труден терен“, заяви нападателят на Левски.

„Чувствам се добре в Левски. Искам да благодаря на феновете, че във всеки мач се чувстваме като домакини. Невероятна подкрепа, не спряха да пеят цял мач. Уникално чувство. Дават ти сили дори когато си изморен. Нещата ни се получават и дай Боже и занапред да продължи“, добави Александър Колев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker