ФутболЦСКА 1948

ВИДЕО: Валентин Илиев: Всичко зависи от нас, очакванията вече са по-големи

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев сподели впечатленията си след първия мач срещу кипърския Пафос. В София „червените“ взеха преднина от един гол преди реванша следващата седмица.

“Мога да поздравя футболистите си най-вече за мъжеството и проявения характер. Има много какво да извлека. Мисля, че се изправихме срещу един сериозен противник с добри изпълнители. Въобще не се заблуждавам. Наясно съм, че ни очаква много труден реванш. Всички зависи първо и единствено от нас“, сподели Илиев.

“Опитът се отразява. По-скоро моето желание е да бъдем по-смели и да вярваме повече в качествата си. Нормално е преди мач да има адреналин, напрежение. Трябва да се научим да работим под напрежение, заряд. Очакванията и желанията вече са по-големи. Това е нещо, което е хубаво. Трябва да ни радва“, добави той.

profittips-the best football tips

“На момента видях ситуацията. Не мога да коментирам. Това е заучено положение. Направихме го точно както трябва. За съжаление, когато е срещу нас, се разглеждат малко по различен начин нещата. Не искам да се фокусирам върху съдийските решения”, сподели треньорът на ЦСКА 1948.

„Да, може би те са адаптирани повече към метереологичните условия, защото са си оттам. Ние трябва да се преборим с това. Ако искаме да стигаме до позитивни резултати, неминуемо ще ги има пречките. Трябва да отидем там и да покажем същия характер, който показахме днес“, заяви Илиев.

„Това ще мога да ви го кажа, след като говоря с ръководството. На този етап не мога да ви дам по-конкретна информация“, отговори Валентин Илиев на въпрос дали ще се играе мачът с ЦСКА в неделя.

TribunaSofia.bg публикува видеоклип от пресконференцията на Валентин Илиев:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker