ВИДЕОПърва лигаФутболЦСКА 1948

ВИДЕО: Евгений Сердюк: 100% ще влезем в евротурнирите! Целта е да спечелим всички мачове

Нападателят на ЦСКА 1948 Евгений Сердюк бе избран за играч на седмия кръг в Първа Лига, след като вкара два гола за победата на отбора, воден от Валентин Илиев като гост на Ботев Враца (0:3).

„Много е трудно да се върнеш след такава контузия и да започнеш отново да вкарваш и да играеш на високо ниво. Но аз работих усилено с треньорите и резултатите са видими с головете,“ сподели Сердюк. 

profittips-the best football tips

„Обичам конкуренцията, защото тя те кара да се усъвършенстваш и да даваш най-доброто от себе си. Всеки ден на тренировка съм на 100%“, заяви украинският нападател.

„Трябва да се подготвим добре, защото Левски са в отлична форма. Тренировките ни са интензивни, но сме на правилния път и вярвам, че можем да продължим без загуба“, каза Сердюк за следващия мач – домакинството срещу Левски.

„Имаме много добри футболисти, и съм убеден, че можем да постигнем това, 100% ще влезем в евротурнирите. Целта е да спечелим всички мачове,“ допълни още той.

„Много ми хареса този човек. Той е голям професионалист. Много ми харесват неговиге тренировки, неговият подход“, каза Сердюк за треньора на ЦСКА 1948 – Валентин Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker