Първа лигаСлавияФутбол

ВИДЕО: Загорчич: Загубихме много точки в мачове, в които бяхме по-силни от противника

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира нулевото равенство срещу Пирин в мач от 27-ия кръг. „Белите“ от София записаха трети последователен мач без победа.

„Имам отговор. Не е за пред медиите да говоря за причините…“, заяви Загорчич на въпрос какви са причините да се стигне до този резултат.

profittips-the best football tips

„Загубихме много-много точки в мачовете, в които бяхме по-силни от противника. Не знам откъде идва това нещо. Играхме днес и с концентрация, и с агресия. Създадохме много ситуации за отбелязване на гол, но явно нещо отгоре не ни дава…“, сподели предводителят на Славия.

„Тони разбрах, че ще отсъства един месец. Ще ни липсва много. Дени Александров вече три седмици не е играл и не е тренирал изобщо“, коментира той.

„Ще трябва да гледаме позитивно и напред. Ще се опитаме да се класираме в средната четворка. Ще направим всичко възможно в останалите мачове да спечелим и да се класираме в средната четворка. Битката продължава докрай. Ще видим в чии ръце сме“, каза още Златомир Загорчич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker