ВИДЕОПърва лигаСлавияТОП

ВИДЕО: Загорчич за феновете на Славия: Въпросът е кой искат да си тръгне

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана разочарован от загубата на „белите“ от Септември (2:3). Предводителят на най-стария столичен клуб заяви, че ще има разговори с шефовете.

„Противникът успя да вкара гол повече. Спечели заслужено. Изпуснахме нашите ситуации. Можеше да изравним в последната секунда, не е само днес. Имаме много пропуски. Не знам, ще видим, ще си говорим през седмицата с шефовете. Дали може нещо да се случи по този въпрос. Продължаваме, гледаме напред и чакаме следващия мач“, бяха първите думи на сръбския треньор.

„Всичко зависи от шефовете, те ще вземат решението“, заяви Загорчич.

profittips-the best football tips

„Не, след 15-20 минута показахме някои неща, които ми се искаха искахме. Много грешки през целия мач. Индивидуални и това е причината да загубим мача. Ние през целия мач се опитвахме да се върнем, но много по-голяма концентрация трябва. Позволихме два лесни гола, което много ме ядосва. Направихме ситуация пред вратата на противника, но не реализирахме.“

„Чунчуков влезе и вкара, което ме радва. Той обаче не мина цялата подготовка с нас и му липсва физическа подготовка. Надяваме се в следващите мачове да вкарва.“

„Мен не ме интересува срещу кого играем, а как се представяме. Това си говорим постоянно в съблекалнята. Всеки в българското първенство може да спечели и загуби. Всичко зависи от нас“, каза още Загорчич.

„Няма как да съм доволен, загубихме. Говорихме си преди мача, че това ще е най-трудният ми мач до момента. Днес противникът, който нямаше точка, игра много добре и заслужено спечели.

Грешки винаги има, колкото по-малко грешки, толкова шансовете да спечелиш са по-големи. Днес направихме груби грешки в защита“, добави той.

„За мен това е нормално, щом нямаш резултати. Въпросът е за кой си мислите? Да оставям Славия, ще си говорим през тази седмица с шефовете и тръгвам. Щом феновете си казват, няма никакъв проблем… Чух това нещо, въпросът е за кого мислите, че са. Викат си хората, искат някаква промяна, обичат си Славия. Ако това съм аз, няма никакъв проблем“, коментира Загорчич.

profittips-the best football tips

„В това е въпросът, кой искат да си тръгне. Няма как да не обичам Славия. Девет години съм тук. Ако погледнем статистиката, Заги нищо не е направил, нали“, каза още старши треньорът на „белите“.

„Благодаря на феновете за поддръжка през целия мач. Нямам право да се сърдя на тях. Всеки мач са на стадиона, благодаря на феновете за подкрепата през цялото време, а сега ще видим какво ще се случи“, завърши Златомир Загорчич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker