Първа лигаСлавияФутбол

ВИДЕО: Загорчич: Някой път искам да има и по-лоша игра, за да мога да се скарам на футболистите

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели впечатленията си след последната контрола на неговия отбор преди началото на сезона в Първа лига. „Белите“ спечелиха 4:1 срещу Спортист Своге и завършиха успешно подготвителния си лагер с 5 победи от 5 мача.

„Мисля, че сме готови за началото на сезона. Изиграхме тези пет мача и успяхме да ги спечелим. Някой път искам да има и по-лоша игра, за да мога да се скарам на футболистите. Просто, за да държат концентрация по-дълго време. Предстои мач с Крумовград. Ще търсим точки. Ако успеем, ще е идеално и се надявам, че ще стане“, заяви Загорчич.

profittips-the best football tips

„Като игра в контролите ми хареса. Имаше полувремена, в които имахме колебания. Не правихме някои неща, които изисквахме и тренирахме. Общо взето съм доволен“, сподели той.

„Доволен съм от хората, които пристигнаха тука от Славия. Тренират много добре и съм доволен. Моята цел е първия мач да го спечелим. Радват ме много младите, трябва да продължават по същия начин“, допълни предводителят на Славия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker