Първа лигаСлавияФутбол

ВИДЕО: Загорчич обяви, че ще води Славия и през новия сезон, „белите“ се разделят с един футболист

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след домакинската загуба на „белите“ от ЦСКА 1948 в последния мач от настоящия сезон. Той сподели, че той ще продължи да води отбора, а клубът се разделя с един футболист. Столичани ще почиват до 14 юни, когато започват подготовка за новия шампионат.

„Ранният гол промени плана за мача. Днес излязохме с един състав да видим с какво разполагаме от школата. Можеше евентуално да играем по-добре, но заслужена победа за ЦСКА 1948“, заяви Златомир Загорчич.

„Младите футболисти трябва да израстват, ние работим с тях. Надявам се двете момчета от школа да развият таланта си, който има в най-скоро време, за да заиграят за мъжкия отбор на Славия“, каза още той.

„Ние се опитахме да спечелим, но не ни се получиха нещата. Трудно е правиш едно нещо, което си правил с опитен футболист с младо момче от школата и да очакваш, че ще се получат нещата от първия мач. Доволен съм от всички на терена, но съжаление не успяхме да си спечелим мача. Върнах се със Славия и си работих, както съм си правил и преди. Момчетата показаха сериозно отношение“, заяви наставникът на „белите“.

„Тук съм в Славия. Преди малко говорих с президента и директора за лагера в Банско“, заяви Златомир Загорчич.

„Отборът на ЦСКА 1948 беше по-уверен на терена, имахме две или три ситуации, недостатъчно за този мач. Искахме да видим младите, не мога да не съм доволен. Има още много работа и се надявам, че след лагера ще е по-различно“, каза Загорчич.

„Има футболист на проби, всичко зависи от него. За селекция си говорим, да. Ние в Славия разчитаме най-много на момчета от школата. Днес видяхте играха двама малки, които влезнаха в игра. Единственият сигурен, който ще напусне Славия е Крис Добрев. Говорих с Галин Иванов и Виктор Генев, желанието ми е да останат, всичко зависи от разговорите с шефовете“, сподели предводителят на „белите“

„Направихме всичко възможно да спечелим всеки един мач, дали ще успеем или не, никой не знае. Трудно е да имаш постоянство, докато развиваш млади футболисти и търсиш успехи, да имаш постоянство, много неща влияят на играта. Общо взето съм доволен от показаното от момчетата след моето завръщане. Следващият сезон се надявам да на по-сериозни резултати и класирането в българското първенство ще е по-високо“, каза още Златомир Загорчич.

„Събираме се на 14 юни и заминаваме на лагер в Банско на 17 юни“, завърши треньорът на Славия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker