ВИДЕОИзвън БългарияФутбол

ВИДЕО: Зверско меле между фенове на АЕК, Динамо и Панатинайкос

Днешният мач между АЕК Атина и Динамо Загреб беше отложен. Причината е зверското меле, което снощи са си спретнали фенове на двата отбора и ултраси на Панатинайкос.

Вчера вечерта група от около 150-200 фена на хърватския тим и фена на Панатинайкос нападнала няколко кафенета в близост до стадиона на АЕК. В резултат на това болницата в Атина е била препълнена.

profittips-the best football tips

Равносметката към момента: 82 хървати, 1 германец, 1 албанец, 1 австриец, 1 босненец и 12 гръка са били арестувани. Минимум 5 гръка и 3 хърватина в болница, а 29-годишен фен на АЕК е мъртъв. Тепърва излизат още информации, така че тези бройки са само потвърдените към момента, но реалната бройка на ранените е доста по-голяма.

Това е третият смъртен случай в резултат на футболно хулиганство в Гърция през последните 3 години. През 2020-та година българинът Тоско Бозаджийски влезе в черната хроника след мач на Арис и ПАОК, когато стана жертва на подобни безредици.

Ето и видео от случилото се:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker