Локомотив (София)Първа лигаФутбол

ВИДЕО: Иван Колев: Нагласите бяха да имаме една-две точки до седми кръг

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев говори на пресконференция в „Пресклуб България“, заедно с халфът на „червено-черните“ Симеон Славчев и пресаташето на клуба Тодор Станкуваше. Част от темите на дискусия бяха представянето на столичните „железничари“ от началото на сезона и предстоящото гостуване на Локомотив Пловдив.

„Кадровите проблеми си остават същите. В последните мачове разчитаме на една определена група, която ще понесе тежестта и на този мач. Коментирахме с един колега преди началото на първенството, че нагласите са до 7-8 кръг да сме с 1-2 точки заради ситуацията в клуба и закъснялата селекция. От тази гледна точка, не мога да не бъда доволен, след като имаме 8. От друга страна, обаче, всички – и ръководство, и треньори, и състезатели, и фенове ще имат по-големи очаквания“, заяви впечатленията си Колев.

„След мача с Левски отборът показа друго лице, стабилизира играта си, така че от тази гледна точка съм доволен, единствено загубата от Ботев Враца остави горчив вкус. Трябва да си направим сериозен анализ, както го правим. Когато има противников отбор, който се защитава по този начин като Ботев, нашето нападение явно няма потенциал да преодолее тази защита. В атакуващ план са ни основните проблеми“, сподели треньорът на Локомотив.

profittips-the best football tips

„Феновете не са доволни от резултата срещу Враца, но впоследствие разбрах, че има няколко фенове, които го правят това от много години насам. Неприятно е, когато обидите са лични. Аз съм претръпнал, но когато са отправени към състезателите, е много лошо.

Надявам се този разговор, който проведохме тогава с феновете, да е помогнал тези неща да са изчистени. Ние сме едно и трябва заедно да си помагаме. Феновете трябва да знаят, че в тази ситуация никак няма да ни бъде лесно. Може би ще има изкачвания и спадове в играта ни докато не намерим точната рецепта“.

„Няма треньор, който да се чувства сигурен за поста си. Ако видя, че не си върша работата, веднага изчезвам. Такива фенове, които стоят зад нас за скамейката и скандират имената на футболистите, могат да помогнат. Най-важното в тази ситуация е да се прояви разум. Ако смятат, че Локомотив ще се превърне в новия Лудогорец, много се съмнявам, че феновете ще са прави“.

„Цел е поставена, но тя е свързана с представянето на отбора. Собственикът е разумен човек, който добре разбира нещата. От него се иска да изградим един стабилен отбор, който да показва качествен футбол. На мен ми се иска да сме колкото се може, по-нагоре в класирането. Работим в тази посока. Положително повлия смяната на собствеността“, заяви треньорът на столичните „железничари“.

„От моя гледна точка състоянието на новите е все по-добро. Работят силно. Славчев дава личен пример“, сподели той за физическото състояние на футболистите на Локомотив.

„Обмисляхме контрола, но искаме да подобрим състоянието на отбора и играчите и преценихме, че една контролна среща няма да е подходяща и може да доведе до неприятности в отбора“, каза Иван Колев относно предстоящата пауза за националните отбори.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg споделя видео от пресконференцията на Локомотив София:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker