Локомотив (София)Първа лигаФутбол

ВИДЕО: Иван Колев: Отборът бе сериозно ощетен! Не ни достигна майсторство да реализираме

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев коментира домакинското поражение от Ботев Враца в „Надежда“ (0:1).

„Не успяхме да преодолеем тяхната защита, която бе от 8-9 играчи. Получихме злощастен гол в третата минута, стъписаха се играчите, което е нормално. След това загубихме 10-12 мача. Направихме офанзивна смяна и след това, в 90% от времето бяхме в половината на Ботев Враца. Не мога да не отбележа, че в 68-ата минута второто нарушение на играч на Ботев Враца срещу Мони Славчев, което е втори жълт и съответно червен картон. Затова отборът бе ощетен, и то сериозно“, заяви Колев след края на мача.

profittips-the best football tips

„Валентин Николов мисля, че няма да бъде все още готов. Не мога да се сърдя на футболистите, опитаха се да дадат всичко от себе си, допуснаха някои неточности, но се стараха и много искаха да победят. 80-90% от времето бяхме в половината на Ботев Враца, но майсторството и късметът не ни достигнаха, за да реализираме“, сподели впечатленията си треньорът на Локо София.

 „Тук има трима-четирима хейтъри, на които това са им любимите изрази, който и да е треньорът. Дори отборът да побеждава, те пак викат това. Истинските фенове продължиха да пеят и им благодарим за това, защото те ни стимулират“, коментира той.

„Не вярвам, че един мач ще повреди терена, освен ако не вали силен дъжд. Теренът ще издържи на мачове и на нас, и на Септември“, каза още Иван Колев относно домакинствата на други отбори.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker