НационалиФутбол

ВИДЕО: Известен български актьор със силен призив за подкрепа на протеста срещу БФС

Популярният български актьор Захари Бахаров използва личния си профил в социалните мрежи да призове българския фен да подкрепи протеста срещу ръководството на БФС, насрочен за 16-ти ноември, когато ще се играе евроквалификацията между България и Унгария.

Той е първата публична личност, която си позволява да изрази личното си мнение по наболялата тема.

profittips-the best football tips

„18 години упадък на най-популярния спорт в България стигат. Време е за промяна. Подкрепете протестите срещу ръководството на БФС на 16-ти ноември в София и в Пловдив“, заяви Захари Бахаров във видеото.

Все още няма официално становище по въпроса къде ще се играе въпросният мач. БФС опита да премести националния отбор от стадион“Васил Левски“ в София на „Колежа“ в Пловдив. Изглежда обаче, че двубоят няма да се играе на съоръжението на Ботев, тъй като не отговаря на съответните изисквания за безопасност на зрителите.

TribunaSofia.bg предоставя на своите читатели видеото, качено от актьора Захари Бахаров:

 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker