Първа лигаТОПФутбол

ВИДЕО: Илиев: Наистина съм много изнервен, един мач, който беше равностоен, да го загубим по този начин

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе видимо ядосан от поражението (0:1) от Славия в София. Националният селекционер сподели мнение, че футболистите на противника са имали респект от „моряците“, но неговият отбор не се е възползвал.

„Нека не влизаме в тази посока. Наистина съм много изнервен, един мач, който беше равностоен, да го загубим по този начин… Поздравявам Славия, бориха се момчетата. Не бяхме в мача, със страх трудно можеш да победиш на чужд терен“, започна Илиев.

profittips-the best football tips

„Усещаше се, че Славия има някакъв респект от нас, не се възползвахме. Точно в момента, в който започнахме да доминираме, Славия се прибра, от едно недоглеждане допуснахме гол. Недоволен съм от много хора“, допълни той.

„Нека не влизаме в персонални оценки. Ако искаме да сме близо до класирането и до представянето от миналата година, трябва изключително да променим отношението си. Поздравявам Заги и целия отбор на Славия, имаха нужда от тази победа, ние им помогнахме да я постигнат“, сподели Илиев.

„Самочувствието говори за разликата между това да си домакин и а гост, нямаше атмосфера да се чувстваме гости, това говори и за класа. Изглеждахме добре срещу ЦСКА и Спартак Варна, в последния мач не бяхме на познатото ниво“, завърши треньорът на Черно море.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker