Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

ВИДЕО: Карлос Франса от Локомотив София проговори български: Благодаря, лека нощ!

Локомотив София победи Хебър като гост с 1:0, а Карлос Франса вкара единственото попадение за тима, воден от Данило Дончич. Бразилецът бе награден и интервюиран като „играч на мача“, а в самия край на разговора той проговори на български език.

„Беше много тежък мач – първи от втория полусезон. По време на подготовката имахме негативни резултати, но днес всичко протече нормално и успяхме да стигнем до победата“, сподели голмайсторът.

profittips-the best football tips

„Най-важна е победата. Направихме една много тежка подготовка, нормално е първият мач да сме малко уморени. Най-важното е, че взехме трите точки, които ще ни дадат увереност. Опитваме се да правим това, което треньорът иска от нас“, каза още Франса.

„Както направихме една добра подготовка, смятам, че всичко ще се развие позитивно за нас и ще се изкачим нагоре в класирането“, заяви бразилецът.

„Благодаря. Лека нощ“, с усмивка завърши Карлос Франса.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker