Локомотив (София)Първа лигаФутбол

ВИДЕО: Локо София привлече бивш нападател на Локо Пловдив

Локомотив София представи Анте Аралица като ново попълнение. Таранът подписа днес своя договор с клуба, който е за срок от една година. 27-годишният нападател е познато име в България, след като вече е бил част от пловдивския Локомотив, за който изигра 90 мача, в които вкара 14 гола, направи 10 асистенции и спечели Купата на България.

В последния сезон Аралица игра в трета лига на Полша, като взе участие в 5 мача за Вежиста Краков, където е бил съотборник с друг нов футболист на столичните „железничари“ – Симеон Славчев. Преди това той бе част от румънския Херманщатд, Влазня от Албания.

profittips-the best football tips

Аралица е петият нов футболист, анонсиран от Локомотив София. С „червено-черните“ вече подписаха Славчев, Светослав Диков, Юлиан Ненов и Александър Петров.

Клубът се раздели с Калоян Кръстев, Даниел Ками и Кевин Маи, чиито договори бяха разтрогнати по взаимно съгласие. Контрактите на Бабукар Гайе, Симеон Мечев, Антони Иванов и Димитър Митков изтекоха и не бяха подновени, а Карлос Франса и Красимир Милошев избраха да продължат кариерата си в друг отбор.

Снимка: Локомотив София

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker