ВИДЕОТОПФутбол

ВИДЕО: Любо Пенев взе точка и от ЦСКА 1948

Отборът на ЦСКА 1948 допусна грешна стъпка у дома след като завърши при равенство 1:1 срещу Хебър. Гостите от Пазарджик успяха с 10 човека да стигнат до едната точка, при визитата си в Бистрица. За „червените“ Педриньо откри резултата в 47-ата минута, а за „гробарите“ точен бе Атанас Кабов в 81-ата минута.

В 13-ата минута Русев бе изведен вдясно по атаката на ЦСКА 1948 и тръгна скоростно по фланга, защитата на гостите не беше подготвена и национала на „червените“ нахлу в наказателното поле. Той прехвърли вратаря на Хебър, но защитник на гостите изчисти от голлинията.

profittips-the best football tips

При следващата атака Мартин Михайлов задържа с две ръце Талис, който падна в наказателното после и съдията посочи 11-метров наказателен удар и първи жълт картон за футболиста на Хебър. Педриньо се нагърби с изпълнението на дузпата, той стреля в десния ъгъл на вратата на Игонен, но отрази удара и запази вратата си суха.

В 23-ата минута Хебър остана с 10 човека на терена след изключително груб фал на Мартин Михайлов срещу Педриньо. Главният съдия не се поколеба и му показа втори жълт и респективно червен картон за Михайлов.

В началото на второто полувреме домакините започнаха ударно и успяха да открият резултата чрез Педриньо, който комбинира с бързи пасове с Антонио Вутов и бразилецът се озова сам срещу Игонен, като този път се реваншира за пропуснатата дузпа по-рано и вкара топката за 1:0

В 81-ата минута Хебър стигна до равенството 1:1 в мача, след като топката беше изпратена вляво на Атанас Кабов, който надигра Нгуида и стреля с десния крак, а избиването на Даниел Наумов не бе на висота и топката влетя във вратата му.

До края на двубоя домакините наложиха натиск, с който да грабнат трите точки от своя съперник, но той не даде нужния резултат и двата отбора взеха по една точка от мача.

ЦСКА 1948 след този мач вече има седем точки след три мача и е на трето място, Хебър пък е с 5 точки и заема девето място в efbet Лига.

ЦСКА 1948: 29. Даниел Наумов – 92. Пиер Нгуинда, 5. Елитон (К), 23. Емил Виячки, 4. Мики Орачев – 22. Реян Даскалов – 8. Педриньо, 7. Талис, 20. Антонио Вутов, 10. Георги Русев – 19. Рууни Ева

Треньор: Атанас Рибарски

Хебър: 32. Матвей Игонен – 44. Николай Николаев, 24. Лазар Марин, 5. Мартин Михайлов, 27. Роберт Мазан – 7. Георги Вълчев (К) – 11. Атанас Кабов, 8. Карлос Охене, 10. Ангел Бастунов, 77. Октай Хамдиев – 9. Георги Николов

Треньор: Любослав Пенев

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker