ВИДЕОЛевски (София)Футбол

ВИДЕО: Марин Петков: С нашите фенове ние сме домакини във всеки мач

Марин Петков говори след победата на Левски с 3:1 над Рига в последната контрола на „сините“ на турска земя. За „сините“ предстои гостуване в Благоевград на Пирин в първия официален мач за годината. Той изрази надеждата си, че отборът ще се справи в Югозападна България и без Уелтън, който е наказан поради натрупани жълти картони.

„Получи се доста добра проверка, генерална репетиция за първенството. Отборът на Рига беше доста добре подготвен. Не стартирахме както искахме като резултати. С течение на времето навлязохме в ритъм и се получи доста добра проверка“, започна Петков.

profittips-the best football tips

„Ще видим с течение на първенството в какво състояние сме, натрупа се умора тук на лагера. Ние се стараем, опитваме да изпълняваме изискванията на треньора. Надявам се да се получава и в първенството. Новите започват да се адаптират лека-полека“, продължи той.

profittips-the best football tips

„Освен Охене, другите момчета не са били в България, надявам се да се адаптират. Нашите фенове правят така, сякаш всеки мач сме домакини“, сподели Петков по отношение на новите в отбора.

„За отбори като Пирин, които са на дъното, това е празник, няма да е лесно, но се надявам да победим. Ще се опитаме, Уелтън е важна фигура, надявам се да го заместим по най-добрия начин“, завърши Марин Петков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker