Първа лигаФутбол

ВИДЕО: Николай Митов: Който се чувства резерва, не го искам в отбора

Старши треньорът на Септември Николай Митов коментира равенството 1:1 с ЦСКА 1948 на стадион „Локомотив“ в София в отложен мач от третия кръг на efbet Лига. Наставникът на новака в елита заяви, че спечелените точки дават самочувствие на футболистите.

„Вижте, така се разви мачът – две греди. И двата отбора можехме да вземем победата, резултатът е закономерен. Добър мач за Септември“, заяви Николай Митов.

„За нас всяка точка е ценна. Те ще ни дават увереност и самочувствие. Точките идват, когато играеш добре. Бях убеден, че ще започнем да печелим точки, когато заиграем добре – така и стана“, допълни още той.

profittips-the best football tips

„Първо трябва да го свършиш в тренировъчния процес, после се вижда на терена. Ако си доразвием ситуациите, можем и да си решаваме мачовете“, коментира наставникът на Септември.

„Асен Чандъров и Борислав Рупанов донесоха много самочувствие. Особено Асен е човек с опит. Двамата са колективни играчи и искат да растат. Дадоха своя принос и отборът се вдигна“, каза още веднъж той за преотстъпените от Левски

„Не сме близо до това, което искаме. Имаме още много работа“, заяви Николай Митов.

„Всяка точка е ценна. Днес играхме срещу отбор, който злощастно отпадна от евротурнирите, така че съм доволен от точката. Можеше да вкараме още, две греди, важното е, че създаваме ситуации.

Ние трябваше да минем през това. Когато играеш добре, резултатите ще дойдат. Не съм треньор от вчера и знаех, че ще е трудно. В такъв мач като днес, когато не загубиш, идва увереност и самочувствие. Следващият мач за нас е най-важен, всяка точка е ценна за нас.

Не обичам думата „резерва“. Който се чувства резерва, не го искам в отбора. Всеки бори за мястото си и който преценим, че е полезен, той ще играе“, заяви треньорът на Септември.

„Пожелавам на Борислав Рупанов да върви нагоре и да изпълни своите мечти и цели. Много трудолюбиво момче, колективен играч, важно е тук да играе“, сподели той за новия младежки национал.

„Лидерът се извоюва на терена. Там самите съотборници виждат кой е лидер“, завърши Николай Митов.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker