ВИДЕОЛевски (София)Първа лигаФутбол

ВИДЕО: Пламен Андреев: От Левски можем да очакваме съвсем различна игра от мача днес

Вратарят на Левски Пламен Андреев бе един от най-добрите на терена при победата над Хебър (1:0). Младежкият национал на „сините“ заяви, че в следващия мач отборът ще си вземе необходимите поуки, за да се представи по-убедително.

„Според мен, има такива моменти, не е нещо неочаквано. Шести мач, вкарахме ранен гол, с това леко подценихме събитията в двубоя“, сподели той

 „На мен това ми е работата, определено дава допълнително самочувствие, защото накрая се гледа точковият актив, а не кой колко гола е вкарал“.

profittips-the best football tips

„Определено е ползотворно, с Матей Маркович се разбираме отлично и мисля, че така помагаме един на друг“, сподели той за конкуренцията на вратарския пост на „Герена“.

„Да, определено ще си вземем поуките и в следващия мач ще сме на съвсем различно ниво. Предполагам, че и г-н Генчев го е казал“

„От Левски може да очакваме съвсем различна игра от мача днес и да си върнем играта от предишните двубои“, заяви младият вратар на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker