Извън БългарияФутбол

ВИДЕО: Португалски рефер забърка страхотна каша

Арбитърът Мигел Ногейра и екипът му забъркаха страшна каша по време на двубоя между Порто и Арука. Резултатът е, че португалският гранд е подал жалба с искане за преиграване на двубоя, аргументирайки се, че дузпа в тяхна полза е отменена без да се спази изискването съдията да изгледа ситуацията с помощта на ВАР системата.

В продължението на двубоя между двата тима и при резултат 0:1 в полза на Арука Ногейра отсъди дузпа за Порто. Колегите му го привикаха да преразгледа решението си с помощта на ВАР технологията и точно тук започна оплитането.

profittips-the best football tips

Реферът загуби връзка с тях без дори да може да разгледа видео от ситуацията. Все пак техническите лица на двубоя успяха да му осигурят мобилен телефон, чрез който той проведе обаждане и обсъди ситуацията с колегите от ВАР стаичката.

Това обаждане явно беше достатъчно убедително и съдията отмени дузпата. Все пак Порто изравни до края на добавеното време, което достигна внушителните за футболния стандарт 19 минути, дължащо се най-вече на дузпата и суетенето около проблемите с ВАР.

Тук можете да видите кадри от случилото се:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker