Първа лигаТОПЦСКА-София

ВИДЕО: Светослав Петров: Това, че съм играл на „Армията“, означава ли, че трябва да дойда, да пусна 8 човека и да загубя тук?

Треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров сподели впечатленията си от мача на неговия тим с ЦСКА, който се игра в два последователни дни, поради лошите метеорологични условия. Младият специалист заяви, че от щаба на „болярите“ са искали мачът да се доиграе още вчера. Бившият състезател на „червените“ попита журналистите защо се очаква от него да гостува на стадион „Българска армия“ с мисълта да загуби от ЦСКА само защото е носил „червената“ фланелка като футболист тук.

„Със сигурност равенството щяхме да го приемем като успех. Във футбола винаги малкото означава много. Малките неща решават изхода от мача. Малко не ни достигна, но не ни достигна, но дали е малко или много, няма значение, защото си тръгваме с празни ръце“, коментира треньорът на Етър.

„Нашето мнение беше, че мачът или не трябваше да започва, или трябваше да бъде довършен още вчера.. Аз останах с впечатление, че други хора не искаха да се доиграе. Съдиите прецениха, че е опасно за здравето на футболистите. Не мисля, че днес беше кой знае колко по-добре от вчера. Не ме интересуват другите отбори, ще разберете каква е истината“.

profittips-the best football tips

„Мачът приключи 2:0 за ЦСКА и животът продължава. Условията са еднакви и за двата отбора. От 12-а минута играхме и с човек по-малко. И вчера се опитахме да се сбием и в големи части от мача се получи. И вчера, и днес имахме ситуации, в които можехме да отбележим гол“, заяви треньорът на Етър.

„Никога не съм очаквал, че ще чуя такива думи за мен на „Армията“. Не мога да кажа, че е от всички, но не е нормално. Преди мача си говорех и с Ванката Кюстендилеца. Аз в момента съм треньор на Етър и това, че съм играл на „Армията“ означава ли, че като дойдем да играем тук срещу ЦСКА, трябва да пусна 8 човека и да го загубим мача. Казах на ваши колеги, че при предишния мач с ЦСКА, загубихме много хора, които излязоха контузени и наказани“, сподели Петров пред репортер на TribunaSofia.bg.

„Загубихме и с Лудогорец, и срещу Славия, едвам се измъкнахме с Черноморец Бургас за Купата. Има си обективни и субективни фактори, които влияят на тези резултати. Не е нормално да се говори, че играем за други отбори и скачаме само на ЦСКА. Аз не го разбирам това“, заяви наставникът на „болярите“.

profittips-the best football tips

„Не е нормално. Сещам се за отношението тук към Любо Пенев, Ради Здравков, Стойчо Младенов, Александър Томаш. Аз имам съвсем други разбирания. Най-хубавите ми моменти са ми минали на „Армията“. Не е сериозно да чувам обвинения от хора, които не са се събличали по физическо, че при първия гол на Лудогорец, вратарят си е дръпнал ръцете и не се е хвърлил“, откровено заяви Светослав Петров.

TribunaSofia.bg споделя видеоклип от интервюто на Светослав Петров:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker