Левски (София)Локомотив (София)Футбол

ВИДЕО: Стадион „Локомотив“ затрупан в сняг, 24 часа преди мача с Левски

Стадион „Локомотив“ в София е покрит със снежна покривка, преди първия съдийски сигнал на мача Локомотив София и Левски, който по програма трябва да се състои на 27 ноември (понеделник) от 17:30 часа.

Столичните „железничари“ тактически изчакват с почистването на терена, тъй като при падането на температурите тази вечер, има опасност от замръзване на тревното покритие, което ще застраши допълнително здравето на футболистите на двата отбора.

profittips-the best football tips

Планът на домакините е утре сутрин да започнат почистването на стадион „Локомотив“. Собственикът на клуба Иван Василев е уговорил фирма с техника, която да се наеме и теренът да бъде подготвен достатъчно добре за провеждането на двубоя. Юношите на Локомитив също ще помогнат, за да има условия за игра.

Според прогнозите за времето в София не се очаква да вали повече, така че двубоят между Локомотив София и Левски би трябвало да се изиграе по програма.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker