Славия

ВИДЕО: Стефанов: Днес съм радостен, че 10-11 деца от школата на Славия взеха участие

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите след поражението на „белите“ с 0:2 от ЦСКА 1948 на стадион „Александър Шаламанов“ в последния мзч за сезона.

„Не съм по равносметките, има си статистици, които си водят сметките. Лошо започнахме, завършихме накрая сравнително добре. Днес съм радостен, че 10-11 деца от школата на Славия взеха участие в мача. Виждам, че има израстване, ако се работи с тях, това е бъдещето на българския футбол. Ако има повече такива деца, ще има и футболисти, затова съм радостен и съм щастлив. Благодаря!“, коментира Стефанов.

„Чакай, чакай, не съм старши треньор. Треньорите определят, треньорите решават. Аз съм щастлив за тези деца“, отговори той на въпрос дали младите ще получат шанс и през новия сезон. Той посочи за пример Кристиян Стоянов, който изведе днес Славия с капитанската лента:

„Той беше такъв охилен като тях преди 5-6 години“, пошегува се Стефанов и посочи децата от школата на Славия, които бяха в непосредствена близост до камерите.

„Не слагай тигана преди да хванеш рибата“, каза в типичния си стил президентът на „белите“ за лятната селекция на тима.

Венцеслав Стефанов се ядоса от въпрос дали Славия е хвърлил всички сили днес, за да обърне мача, и отговори единствено: „Ей!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker