Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ВИДЕО: Стипич разкри: Бивш играч на ЦСКА ми писа в Instagram, попита дали може да се върне в клуба

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич сподели любопитна история от последните часове. Хърватският специалист бе попитан дали бившият играч на „армейците“ Тони Силва може да се завърне в клуба. Той отговори, че имал комуникация с футболиста от Гвинея-Бисау в социалните си мрежи.

„В социалните мрежи е пълно с невидими приятели и невидими врагове. Мога да кажа, както винаги, Тони Силва се свърза с мен в Instagram и ме попита дали мога да му помогна да се върне в клуба“, сподели Томислав Стипич.

profittips-the best football tips

„Не познавам играча, а само ми писа в Instagram. Само предавам информацията, в случая не съм го направил, защото не съм имал време. Това е истината“, допълни той.

Тони Силва игра за ЦСКА между 2013 и 2015 година, като в този период 30-годишният футболист записа 45 мача, в които вкара 9 гола и направи 4 асистенции.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker