Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ВИДЕО: Томислав Стипич разкри реалистичните цели на ЦСКА през новия сезон

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич говори пред медиите след последната контрола на „червените“. Той сподели неговите реалистични цели за предстоящия сезон на „червените“ – Купата на България и място сред първите пет отбора в шампионата.

„Ще направим всичко възможно да спечелим Купата на България, защото всичко може да се случи в този турнир. В нашата ситуация – ще се борим за Европа. Сега ние сме конкуретноспособни да се борим за място сред първите пет отбора в първенството“, заяви Стипич.

profittips-the best football tips

Той уточни, че няма предвид шампионската титла, а купата на България, след което добави:

„Това е реалистичната цел. Може би някои няма да бъдат щастливи да го чуят, но аз трябва да поставям цели, които можем да изпълним.“

„Разбира се, че ще се борим докрай за шампионата. Когато крещя 90 минути на футболистите, то е точно с тази цел. Ние ще се борим докрай за всеки един мач, за всеки един турнир, но трябва да бъдем и реалисти“, сподели още Томислав Стипич.

TribunaSofia.bg споделя цялото интервю на Томислав Стипич:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker