ВИДЕОТОПФутболЦСКА-София

ВИДЕО: Ултраси на ЦСКА и Левски се млатят в столичен мол

Крайни фенове на ЦСКА и Левски са си спретнали меле в един от столичните молове, съобщава Нова. Случката е от събота, като на кадрите се вижда как млади мъже се замерват със столове и се гонят.

На въпросното видео е забелязан ММА боецът Найм Салим, който е известен в средите с прякора си „Зомбито“. Свидетелят на агресията Илиян Илиев коментира в ефира на „Здравей, България“ следното:

profittips-the best football tips

„Със сигурност бяха футболни агитки. Всички бяха с качулки, около 15-20 души общо. Снимах как едно момче хваща един стол и го хвърля по останалите. Чупиха стъклени бутилки, започна масов бой. Хората в мола започнаха да се крият по магазините. Ситуацията продължи около 5 минути. Накрая охранители ги хванаха и ги заведоха към полицията“.

Той добави, че няма пострадали. Когато Салим забелязал, че Илиев го снима, го замерил с бутилка. Свидетелят на случилото се е качил видеото в социалните мрежи, след което получил заплахи.

„За три дни видеата, които качих, събраха общо 3 млн. гледания. Започнаха да ме заплашват, че ще ме причакат и пребият“, допълни Илиев.

По информация на Нова има един задържан, но по-късно е освободен.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker