ВИДЕОПърва лигаФутболЦСКА-София

ВИДЕО: Фаетон: Поемаме отговорност за това, което се случи

Нападателят на ЦСКА Матиас Фаетон говори пред медиите преди откритата тренировка на „червените“ на клубната база срещу Панчарево.

„Атмосферата е добра и имаме добри футболисти. Поемаме отговорност за това, което се случи дотук. Гледаме напред и вярвам, че може да се подобрим“, заяви той.

„Имаме нов треньор с нови идеи. За мен важното е отборът да се представя добре, нямам търпение да играем мачове. Искахме да играем срещу ЦСКА 1948, тъй като това е важен мач за нас и феновете. Не е хубаво за никой да няма мач. В крайна сметка решението не е наше и чакаме с нетърпение да го насрочат отново“, каза Фаетон за отложения двубой срещу ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

„Ние си поемаме отговорността и ще дадем всичко от себе си. Като футболист мога да кажа, че не е наша работа да взимаме решенията за кризата. Двамата последни са французи и се сприятелихме. Личи в тренировките, че са добри играчи и знаят какво правят. Ако имат добра атмосфера в атака, смятам, че ще бъде много добре за тях“, каза още той за новите попълнения.

„Чувствам се добре в ЦСКА и искам да играя повече. Надявам се този сезон да е по-добър за мен от предния. Семейството ми се чувства добре и се чувствам отлично в града“, сподели Матиас Фаетон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker