ВИДЕОПърва лигаФутболЦСКА-София

ВИДЕО: Футболист на ЦСКА: Ще се върнем по-силни! Вярвам!

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато е уверен, че отборът ще подобри представянето си в следващите мачове. „Червените“ започнаха катастрофално първенството, печелейки едва три точки от четири мача. Тимът на Томислав Стипич загуби от Лудогорец, Спартак Варна и Славия и победи единствено Хебър.

В двубоя срещу „белите“ бразилецът се завърна на „червената“ вратата на след изтърпяно наказание от пет мача. Той бе най-добрият футболист на ЦСКА на терена, като се отличи с няколко класни спасявания и спаси отбора си от нова разгромна загуба.

profittips-the best football tips

Бразилският страж публикува компилация със своите спасявания от мача със Славия в своя Instagram профил, като написа: „Благодарен съм на Бог, че отново мога да правя това, което обичам. Знаем, че винаги трябва да даваме най-доброто от себе си, защото това е ЦСКА. Ще се върнем по-силни! Вярвам!“.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Gustavo Busatto (@oficialbusatto)

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker