ВИДЕОПърва лигаСлавияФутбол

ВИДЕО: Янис Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Полузащитникът на Ботев Пловдив Янис Карабельов, който е юноша, а впоследствие и капитан на Славия, сподели какво е почувствал, когато вкара в мрежата на „белите“ на стадион „Александър Шаламанов“. Мачът от 23-ия кръг на Първа лига завърши при равенство – 2:2.

„Разбира се, че този мач беше по-специален. Много време съм бил тук, Славия ми даде много. За Славия само хубаво или нищо. Много са ми дали в живота и във футбола. Трябваше да покажа уважение“, сподели Карабельов след дербито между Славия и Ботев.

profittips-the best football tips

Странно беше усещането като вкарах на Славия. Професионалист съм, защитавам цветовете на Ботев, така че гледаме напред“, каза още той.

„Специално за мача бих казал, че загатнахме за нашия стил. Допуснахме грешки и Славия ни наказа. Знаехме колко трудно се играе тук, но съм уверен, че това е пътят за нас. Гледаме смело напред“, заяви халфът на „жълто-черните“.

TribunaSofia.bg публикува видео от интервюто на Янис Карабельов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker