Други отбориФутбол

Вили Вуцов: Вътре могат да се съблекат две мишки и три плъха!

Легендата на Левски София Вили Вуцов, който понастоящем е треньор на Янтра (Габрово), остана верен на стила си. В коментар за мача между тима му и този на Бдин (Видин) той разкритикува по особено култов начин терена на стадиона и съблекалнята за гостуващия тим.

„Няма ли сега някой да се сезира и да каже как е даден лиценз на това съоръжение. Теренът е катастрофален – висока трева, пожълтяла. Някой ако влезе да види съблекалнята за гостите, трябва да се гръмне. Вътре могат да се съблекат две мишки и три плъха. Това е безобразие!

profittips-the best football tips

Следва друго оправдание – стадионът в Плевен. Затворете ги и двата! Нека се сезира Лицензионната комисия и да дойде някой да каже как на тези две съоръжения им е даден лиценз“, заяви Вуцов пред клубната телевизия.

Не по-малко интересно беше описанието на самия мач:

„Доволен съм от трима души, всичко друго беше доста под възможностите си. Очаквах тегаво начало. В един момент започна да се играе махленски футбол. Тренираме нещо, готвим се, а опитваме махленски импровизации. Оправданията с жегата и лошия терен съм ги чувал. Дори и така да е, не можеше да представляваме на моменти такава комична гледка.“

Вуцов вече е в очакване на следващия двубой на тима си, който ще се проведе в идния четвъртък.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker