Други отбориФутбол

Вили Вуцов дръпна десетминутна гневна тирада по случай победа на тима си

Вили Вуцов е доста известен на родна общественост. Ексцентричността му често не остава незабелязана. Този път той впечатли с десетминутна гневна тирада след двубой, спечелен от тима му.

Ето и какво каза той:

„С това, че играхме при всяко положение. Имахме ясна и точна идея как да спечелим този мач. И Спартак ни е разузнал, ние им гледахме почти всички мачове. Гледахме последните 4-5 мача. Ако играе Бауренски, са с един вариант, ако не – с други. Аз мисля, че малко се превъзбудиха, че са толкова силни и добри. Имаше троен залог – единствения мач, в който сме надиграни, беше във Варна. Там беше най-отвратителният ни мач, повръща ми се като се сетя.

profittips-the best football tips

Казах: „Ако имате самочувствие и амбиция“. Второто, което казах е, че искам след мача да кажа, че се гордея. При нас има един голям малшанс. Пет равни мача – в поне три заслужваахме да бием. Недисциплинирани, натрупаха се неща, не успяхме да вземем голямо количество точки. Хората ни повярваха. Ръководството прави уникални неща. По-организиран отбор от нашия в Б група няма“.

„Не сме финансово могъщи, но като организация – правене за играчите – добри апартаменти, да бъдат хранени, да се грижим за тях, сме на най-доброто ниво в групата. Трябваше да се отблагодари. С днешния мач най-важното беше това. Трябва задължително да вземем следващия мач. След това предстои още по-важен мач – какво предвиждаме.

Каквото мога, ще направят хората и ще си поставим конкретна цел. В момента, в който сме наясно с тези неща, ще правим селекция. Ние селекцията я направихме с първите двама играчи. Ние сме 17 човека, малко сме, трябват ни 4-5 човека. Сега трябва да се абстрахираме. Играем в 12:15 понеделник, другият мач във вторник 19:15. Имаме 400 деца в школата, как да дойдат. Ако свърши първенството и ние не се съберем, които имаме правомощия, и сложим други правила“.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker