Първа лигаСлавияФутболЦСКА-София

Вили Вуцов за ЦСКА: Ако я карат така – ще гонят топ 15, а не топ 5

Велислав Вуцов остана доволен от победата на Славия над ЦСКА в събота. Той изгледа двубоя в ложата на „Васил Левски“, в компанията на единия си син Петър Вуцов, докато другият – Светослав Вуцов бе на вратата на белите и успя да запише първа суха мрежа за сезона срещу „червените“. Българският треньор коментира мача пред „Тема Спорт“.

„Много добър мач на Славия, много добър. Особено през първото полувреме. След почивката тактически по-правилно, по-затворено. В Славия трябва да съжаляват само за едно, единствено нещо, че пропуснаха да разгромят този безобразен отбор на ЦСКА. Изпуснаха поне 6-7 чисти положения. Вратарят Бусато ги спаси.

Мачът бе спечелен не само тактически, но и технически. Славия надбягваше, надобрваше ЦСКА, създаваше положения с лекота. Печелеше почти всяко единоборство. Бързо отнемаха топката и рядко я губеха.“

profittips-the best football tips

„В това състояние, в което е ЦСКА, ако си в бокса хвърляш пешкира и слизаш от ринга. Това е кaтастрофа. Те нито могат да тичат, нито могат да си я подават. А за тактическа идея и дисциплина, особено в последните минути, няма какво да говорим – безжалостна безпомощност. Само ритане и блъскане, без грам футбол. Второто полувреме смениха схемата – с трима в защита, мръднаха малко, десетина минути и дотам.

Ако ЦСКА има претенции, за титла въобще не говоря, а да са в първата четворка, по този начин нямат шанс. Безидейна игра. Треньорът има май ще се окаже прав за топ пет. Ама така, ако я карат не топ пет, а топ 15 ще гонят. В Славия трябва да се гордеят с отбра си“, сподели доскорошният треньор на Янтра Габрово.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker