Други отбориФутбол

Вили Вуцов изгоря за 6 мача, посъветва съдията да лови сомове или да мери въздуха

На всички, следящи футбола, им е известно, че Вили Вуцов не е от кротките и сдържани наставници. Той не изневери на себе си и в двубоя между тима му Янтра и дубълът на ЦСКА 1948.

Очевидно недоволен от случващото се на терена Вуцов влезе в спор с главният арбитър и беше изгонен. Днес Дисциплинарната комисия към БФС реши, че наказанието му ще бъде от 6 мача.

profittips-the best football tips

Колоритният треньор и легенда на Левски коментира мача в свой стил:

„Първото полувреме класическа дузпа. Мисля, че това момче от ФК ЦСКА 1948-2 вече е в болницата да му гипсират ръката. Дузпа класическа със счупване на ръка – не се дава. При гола техният нападател играе с ръка. Е, какво трябва да стане повече? Какво повече трябва да искаме в един мач?

Той, че не може, не може, ясно е. Ама като не може, каква работа има тук? Да си седи в Русе, да си лови сомове там на реката. Да мери въздуха и да прави нещо друго.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker