Други отбориФутбол

Вили Вуцов проговори за раздялата си с Янтра

Треньорът Велислав Вуцов се раздели с досегашния си отбор Янтра Габрово, след като бе начело на тима в продължение на повече от година. Той сподели в предаването на „Диема спорт“ за Втора лига какво се е случило между него и клуба.

„Договорът ми беше едногодишен, седнахме, говорихме с ръководството. Плановете ми бяха по-дългосрочни, исках Янтра да прави градеж нагоре. Такива бяха исканията ми, истината е, че преди 15-20 дни, много закъсняло, се видяхме след последния мач с ръководителите и вече знаех, че срещата е само формална.

Истината е, че в разговорите аз поставих само едно условие – да се гради. След като не чух, че крачката трябва да е напред, настрани, значи ние имаме различни цели с ръководството. Като отидох в Янтра, намерих един отбор, който успя да се съживи. Още като отидох, плановете бяха за 7-8 мача, но останах малко повече.

Тази година Янтра беше фактор в първенството. Когато усетиш вътрешно, че не си желан, си тръгваш. Те гледат в една посока, аз гледам в друга. Трудно се строи и се върви нагоре, лесно се пада“, заяви Вили Вуцов

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker