Левски (София)Футбол

Влади Въргала: Автобусът се кара от един шофьор, не може всеки да дава акъл

Един от известните привърженици на Левски Владислав Карамфилов, известен още като Влади Въргала, даде интервю, в което сподели мнението си за случващото се в клуба. Той подчерта, че управлението е процес, при който един човек има цялата власт да взема решенията в клуба.

“Одобрявам трансфера на Роналдо в Русия. Мисля, че той даде каквото можеше за Левски. Редно е това да се случи, а и клубът ще вземе пари, което е важно. Не вярвам да му намерим достоен заместник. Мъчно ми е за Анди Краев. Разбирам го и не го упреквам. Всяко младо момче трябва да се развива. В днешно време, като че ли ни е останало онова мислене от социализма да играем за „Честта, майко, юнашка!” и в името на родината. Това не е правилно.

profittips-the best football tips

За да го има Левски, са необходими парите за НАП, но и пари за стимулирането на тази играчи. По този начин те ще усещат смисъла от своето развитие, защото в България май е прието, че като искаш повече пари, е някаква лигавщина. А ти всъщност си кадърен. Разбирам и Наско Сираков. Той си прави сметката. Аз приемам онова, което той реши, че е правилното. Автобусът се кара от един шофьор и не може всеки да дърпа волана и да дава акъл кой път е по-пряк. Приемам решението на Наско, но ми е мъчно за Краев. Такава фигура в българския футбол нямаме. Той е един от най-стабилните на поста си. Трябва му още време да се усъвършенства, а това можеше да се случи в Левски. Човек трябва да се развива постоянно като личност и да има яснота кой е и колко струва.

Мъчно ми е и за Николай Костов, защото той не е магьосник и му трябват играчи. Всяко нещо си има условие, за да се случи. Ние разчитаме на шанса, че можем да попаднем на играч, който е супер талант, ама не знае, че е много скъп. Все гледаме да минем метър. Възможно е да се случи. В света има много футболисти, но е трудно. Уелтън и Гарра Дембеле са пример за това.

Лошото е, че Уелтън го разгадаха. Всички знаят силните му страни и неговата ефективност спадна. Той няма и нужната подкрепа в атаката. От друга страна той е играч, който изригва изведнъж. В България няма нужната атмосфера, която да развива футболистите. Тук повече е битката между собствениците на клубовете, а не на терена.”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker