Други отбориИзвън БългарияФутбол

Впечатляващ обрат за Мъри Стоилов и Гьозтепе срещу Жозе Моуриньо

Гьозтепе на българския треньор Станимир Стоилов направи впечатляващ частичен обрат в мача от втория кръг на турската Суперлига – 2:2 срещу водения от Жозе Моуриньо Фенербахче. Новакът от Измир губеше с 0:2 на почивката от турския гранд, но стигна до точката драматично в заключителните секунди.

„Фенерите“ удариха на два пъти в края на полувремето. Един Джеко откри от дузпа в третата минута на добавеното време на първата част, а още преди то да изтече, в седмата му минута, другата звезда в атака – Юсеф ел Несири, покачи – 0:2.

profittips-the best football tips

След почивката Гьозтепе тръгна смело в атака и в 68-ата минута Корай Гюнтер намали изоставането. А в петата минута на добавеното време Ромуло с красив гол от въздуха изравни и взриви трибуните със запалянковци на „Гьоз-гьоз“.

Отборът на Стоилов спечели втора точка след първите два кръга, докато това са първите загубени точки за „фенерите“ на Моуриньо, които записаха второ разочарование през седмицата, след като отпаднаха от Шампионска лига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker