Първа лигаСлавияФутбол

Вратарска дилема в Славия преди столичното дерби с Локо София

Вратарска дилема има за разрешаване старши треньорът на „Славия“ Златомир Загорчич. Сърбинът сам призна, че грешка на стража Николай Кръстев е струвал точката за „белите“ срещу „Ботев“ Пловдив при поражението с 0:1.

След час игра на стадион „Христо Ботев“ Николай Минков отправи далечен коварен изстрел, който изненада неприятно Кръстев и мина между ръцете му. Кръстев получи доверие от треньорския шаб след поредица от неубедителни мачове на национала Светослав Вуцов. Последната грешка на вратаря бе срещу Левски при 0:1 в най-старото столично дерби.

profittips-the best football tips

„Направихме грешка след удара, лоша преценка на вратаря, случва се и това нещо. Горе-долу равностоен мач, не заслужавахме да загубим.. Не ни е за първи път да ни се случва това нещо. Гледаме към следващия мач“, коментира Загорчич.

Така за столичното дерби с Локомотив София в четвъртък той ще трябва да избира – Кръстев или Вуцов под рамката на вратата на Славия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker