Левски (София)ТОПФутбол

Вратар на Цървена Звезда готов за Левски?

Милан Борян отново е вариант пред Левски. Бившият вратар на Лудогорец най-накрая разтрогна договора си с Цървена звезда. Двете страни прекратиха взаимоотношенията си и така той вече е свободен агент. Той имаше контракт с клуба от Белград за още два сезона, но е решил да напусне тима, съобщава „Тема спорт“.

През миналия сезон той бе под наем в словашкия шампион Слован (Братислава), но този клуб не се възползва от клаузата да го откупи.

profittips-the best football tips

Треньорът на Левски Станислав Генчев има нужда от опитен вратар, който да бъде титуляр, а около него да израстват младоците Пламен Андреев и Иван Андонов. Клубът обаче удари на камък с набелязани опции. Наред с вратар, „сините“ искат да вземат централен защитник и халф. За първия пост е хърватинът Марко Столник, който има договор с румънския УТА (Арад) до края на месеца.

За полузащитата пък на „сините“ е предложен румънецът Тудор Балуца, който напуска Фарул (Констанца).

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker