Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Вратар №1 в България: Пламен Андреев ще има много силна конкуренция

Най-добрият вратар за 2023 година в България и бивш футболист на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш сподели своите впечатления от сънародника си Матей Маркович, който наскоро подписа договор с Левски. Хърватският страж осъществи сериозен трансфер и през новия сезон ще пази в Ла Лига за Лас Палмас.

 „Познавам Матей Маркович. През тази година беше в много лош отбор, но той се представи много добре. На мач пред неговата врата имаше по 20 положения. Той имаше много хубави спасявания. Мисля, че може да направи хубави неща в Левски“, коментира Хоркаш за „Дарик Радио“.

profittips-the best football tips

Не знам каква е ситуацията сега в Левски с вратарите, Пламен или той ще пази. Според мен Пламен сега ще има много силна конкуренция“, сподели той.  

„Матей Маркович има много добри реакции, може да играе с крака. Може да стане добър вратар за Левски, според мен“, заяви Динко Хоркаш.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker