Левски (София)ТОП

Време беше! Арестуван е мъжът, наръгал фен на Левски

Полицията в Северна Македония арестува мъжа, който преди гостуването на Левски на Шкупи наръга фен на „сините“. Преди около 3 месеца задържаното в неделя лице направи опит за покушение над 29-годишния привърженик на Левски – Драгомир Андонов.

Инцидентът се случи броени часове преди началото на квалификационния мач между Шкупи и Левски на стадион „Тодор Проески“, когато няколко коли с български фенове преминали през албанския квартал „Чаир“ в Скопие.

profittips-the best football tips

Издирваният мъж е бил заловен рано в неделя сутрин на ГКПП „Кафасан“, като мъжът се е опитал да влезе в Северна Македония от Албания.

Ето какво гласи прессъобщението на полицията в Северна Македония:

„На 14 октомври около 08:20 ч., на ГКПП „Кафасан“ при влизане в РСМ е задържан А.Д. (21) от Скопие, който беше издирван със заповед, поради основания за подозрение за престъпление, извършено на 27.07.2023 г. на улица „Цветан Димов“ в Скопие срещу фенове на ФК „Левски“ от София. След като случаят бъде напълно документиран, ще бъде изпратено съответното заявление до публичната администрация на Скопие“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker