Анализи и коментариЛевски (София)Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Време е за ново дерби! ЦСКА – Левски още в следващия кръг на Първа лига!

Редовният сезон на Първа лига завърши, с което класирането се разделя на три части и започват плейофите за определяне на шампиона, евроучастниците и изпадащите в родния елит. С края на мача между Арда и ЦСКА (2:3) в Кърджали, стана ясно. че още в следващия кръг на първенството ще имаме възможност да наблюдаваме мач, между „червени“ и „сини“ в столицата.

С трите точки днес отборът на Стамен Белчев измести Черно море от втората позиция, което автоматично означава, че по регламент ЦСКА ще бъде домакин на Левски, Черно море и Крумовград и ще гостува на Лудогорец и Локомотив Пловдив. Мачът, между втория и петия след 30 изиграни кръга, е част от програмата на първия плейофен кръг.

profittips-the best football tips

Левски завърши на пета позиция редовния сезон. След символичното гостуване на Националния стадион „Васил Левски“ през идния уикенд „сините“ ще приемат Черно море, след което гостуват на Локомотив Пловдив. Следва ново гостуване в Пловдив – на Коматево срещу Крумовград, а за финал на сезона Левски ще бъде домакин на Лудогорец в София.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker