СлавияТОПЦСКА-София

Вуцов не иска да преподписва със Славия, ЦСКА близо до трансфер на вратаря

ЦСКА е на крачка от привличането на голямата звезда на Славия. Става въпрос за двукратния носител на наградата „Вратар №1 в България“ Светослав Вуцов.

„Червените“ отдавна искат да вземат талантливия страж, който на „Армията“ е считан за отличен заместник на Густаво Бусато. Договорът на Светослав Вуцов със Славия изтича лятото 21-годишният национал има договор с „белите“ до лятото на 2024 година.

profittips-the best football tips

Шефовете на Славия вече му предложиха да го поднови, но той категорично отказа. Ако Вуцов не преподпише договора си със столичани, то те ще се принудят да го продадат зимата, за да не го изпуснат без пари.

Именно от това искат да се възползват „червените“. От ЦСКА възнамеряват да предложат трансферна сума за Светослав Вуцов зимата, а ако Славия откаже да го продаде, то те ще му предложат договор, който да влезе в сила, когато контрактът му с „белите“ изтече.

„Надявам се до края на месеца да стане ясно бъдещето му при нас. Сигурни са две неща. Договорът му изтича лятото и мениджъри му мътят главата. Не вярвам баща му да влияе, Светльо е голямо момче. Дал съм му условията и мисля, че в близките седмици ще стане ясно“, обясни президентът на Славия Венцеслав Стефанов по казуса с новия договор на Вуцов пред „Мач Телеграф“.

Ако трансферът на Вуцов в ЦСКА се осъществи, това ще е поредният играч, който преминава от стадион „Александър Шаламанов“ към „Българска Армия“. През лятото 2020г. Георги Йомов смени бялата фланелка с червена, а година по-късно го последва и нападателят Калоян Кръстев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker