Извън БългарияФутбол

Във френската Лига 1 забъркаха неВАРоятна каша

Оплакванията от съдиите са нещо нормално във всеки мач, но това, което се случи на Лион – Оксер във френския елит, е трудно за обяснение. Главният рефер Жереми Стина oтcъди аyт, cлeд кoето ВАР го привикa за преразглеждане на ситуация за дузпа срещу грузинеца Mикаутадзе.

В крайна сметка съдията посочва бялата точка, но това се случва в нарушение на правилника, защото играта вече е била подновена преди намесата на системата. Разгневен, наставникът на Оксер призова своите да напуснат терена, а неговият помощник бе изгонен.

profittips-the best football tips

Капитанът на гостите пък направи нещо, което рядко се вижда. Той се приближи go cъдията u му подаде писмен документ /техническо оплакване/, с който официално бе заявен жалба от Оксер по времето на мача.

В крайна сметка срещата продължи, но дузпата на Микaутадзе ще бъде преразгледана в посочен срок и ако се окаже, че оплакването е било с основание и ситуацията е оказала влияние върху изхода от мача, то ще бъде насрочено преиграването двубоя.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker