НационалиФутбол

Въпреки подадената оставка се задава нов протест

Българските футболни фенове проведоха протест, на който искаха оставката на Борислав Михайлов и я получиха. Но прави впечатление, че Михаил Касабов така и не бе вписан като управляващ БФС до конгреса въпреки че Михайлов уж подаде оставка. Има и други съмнения относно намеренията на БФС.

Съвсем естествено се подготвя нов национален протест срещу БФС и Борислав Михайлов. Той ще се проведе на 15-ти март догодина, когато ще бъде така наречения конгрес за избор на нов шеф на БФС. Ето и подробности за протеста:

profittips-the best football tips

„15 март 2024 г.! Да спрем измамата заедно! Търсят се „квестори“, които да следят за правилното протичане на Конгреса! Оставка се подаде, но президент на БФС все още е Борислав Михайлов. Това означава едно – тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси!

На 15 март, ще се съберем няколко хиляди „квестора“, за да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела „Борислав Михайлов“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker