Първа лигаФутболЦСКА-София

Въпреки хикса: ЦСКА и Ел Маестро в най-добра форма от елитните тимове

Феновете на ЦСКА несъмнено останаха разочаровани от нулевото реми, което извъртяха ЦСКА и Арда вчера вечерта. Този хикс попречи на „армейците“ да завършат полусезона еднолично на първо място и при победа в отложения двубой с Етър само ще се изравнят с лидера.

Оказва се обаче, че дори така ЦСКА е тимът с най-добра форма в елита. В последните 10 мача тимът има 7 победи и 3 равенства, оставайки единственият непобеден отбор в елита ни за този период.

profittips-the best football tips

За сравнение: Лудогорец имат 21 точки в същия период, Арда и Левски – по 20, а двата отбора, които понастоящем оглавяват класирането – Черно море и Локомотив Пловдив, едва по 19 и 18 точки. Арда и ЦСКА са допуснали най-малко голове в този период /четири/, докато Лудогорец и Ботев са отбелязали най-много – по 24 гола за всеки от двата тима.

Съвсем очаквано дъното се поделя от тимовете на Славия, Ботев Враца и Етър, които се представят изключително неубедително от началото на сезона, а „белите“ дори смениха двама треньора. Точно пред тях е столичния Локомотив с 8 точки, а домакинстващият в Бистрица тим ЦСКА 1948 е взел 4 точки по-малко от Левски, позиционирайки се в средата на групата.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker