Левски (София)ТОПФутбол

В Левски пак търсят опитен вратар

От Левски обявиха преди броени дни пред „Мач Телеграф“, че селекцията на тима е приключила, но това може и да не е точно така. Според информациите Станислав Генчев опитва да си издейства още един вратар, който да се конкурира с Матей Маркович.

Клубът иска да се застрахова, в случай, че с Маркович не се получи добре. Ако подобна развръзка се случи, „сините“ ще трябва да разчитат на Иван Андонов, което не е проблем. , но на пейката остават младоците Огнян Владимиров и Александър Марков. А предстоят мачове, в които на младите няма да им бъде простена нито една грешка.

profittips-the best football tips

Засега не е ясно дали от ръководството ще успеят да задоволят желанието на Генчев. Въпреки че се смята, че може да изпаднат интересни имена в последния момент.

Иначе на „Герена“ вече са получили предложения за зимната си селекция. Там цел номер 1 ще бъде привличането на халф, който ще вършее от едното наказателно поле – до другото. И в Левски имат имена, които да следят до края на годината.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker