Левски (София)ТОПФутбол

В Левски са готови да извадят огромна сума за централен защитник

След разгрома над Ботев Враца с 4:0 Станислав Генчев намекна, че привличането на футболисти в Левски върви към своя край.

От „Герена“ търсят на всяка цена още един централен защитник. В момента те разполагат само с трима играчи на тази позиция – Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров и Цунами. Последният дори не е типичен централен бранител, а бе преквалифициран там от Николай Костов.

profittips-the best football tips

Първоначално Генчев не искаше да го ползва там, но опря до този вариант заради липсата на повече опции. Алтернативата са младоците Борислав Рупанов и Виктор Любенов, както и Клемент Икенна. Последният обаче бе привлечен за друг пост – дефанзивен халф.

От Левски признаха, че са били близо до договор със защитник, но нещата с него са се объркали в последния момент. Той се свързал със „сините“ и е съобщил, че пътува за Турция, където му обещали повече пари. Това е и причината Левски да се размине и с доста други набелязани играчи.

Освен това „сините“ по традиция гледаха повече към свободните агенти, които им се предлагат. Идеята бе да намерят човек, който да наподобява Хосе Кордоба – млад и перспективен. А и да има силен ляв крак. Явно обаче такива футболисти не се намират под път и над път и затова и интересът към Кордоба бе толкова голям.

Така в крайна сметка на „Герена“ са стигнали до решението да вземат човек, който ще вдигне конкуренцията в отбраната и ще бъде лидер. За целта обаче „сините“ ще трябва да приготвят голяма сума пари. Този път те са готови да го направят.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker