Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

В Левски са пристигнали изключителни оферти за трима от новите

В Левски вече са пристигнали оферти за три от новите попълнения. Новината сподели самият старши треньор на отбора Станислав Генчев. Предводителят на „сините“ допълва, че предложенията са 10 пъти по-високи от инвестираното за тях.

„Всеки един от тези футболисти не е играл на високо ниво по една или друга причина. Първо, когато се прави селекция, трябва да сме наясно с какви средства разполага нашият отбор. На мен ми е много приятно да наблюдавам футболисти от първа или втора дивизия на Бразилия, но в момента цените им са непосилни за България или са по силите само на един отбор.

profittips-the best football tips

Трябва да търсим бисери на други места, както беше и в случая със Сангаре. Мустафа идва от трета дивизия на Португалия, но това не означава, че е слаб футболист или, че не може да донесе присъствието на терена, което ние искаме. С всеки един футболист, когато треньорът вижда нужните качества за позицията, на която ще го използва, може да се получи търсеният ефект и той да допринесе за развитието на отбора.

Съобразявали сме се естествено с финансите, с които разполагаме и с оглед парите, които сме похарчили и качествата на играчите, които сме привлекли, мога да кажа, че селекцията ни е повече от добра. В потвърждение на думите ми за трима от играчите вече има оферти, които са 10 пъти по-високи от цената, която е платена за тях“, споделя Генчев в интервю за „Тема спорт“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker